Feilmelding for tekniske forhold i Nøtterøy kommune

Dette er en tjeneste hvor du som innbygger eller er på ferie/besøk i kommunen kan melde ifra om feil på tekniske forhold som du ser eller opplever. Du kan også sjekke status på feil du har meldt. Felt merket med * er obligatoriske. Dersom du ønsker tilbakemelding via email så må du oppgi din emailadresse under punkt 4. Kontaktinformasjon.

NB: Forhold som krever øyeblikkelig hjelp skal meldes til servicesenteret på tlf 3340 2000 i kontortiden samt kommunens vakttelefon på tlf 415 10 416 utenom kontortiden.

1. Velg hva feilen omhandler
Vann Avløp Park/lekeplasser/friområder

Vei Renovasjon El

Andre henvendelser meldes inn til Vesar, se www.vesar.no.

For feil på veilys langs FV308 Kirkeveien og FV309 Smidsrødveien, Berganveien og Årøyveien meldes feil på e-mail: vts-sor@vegvesen.no eller til Vegtrafikksentralen på telefon 175.

Feil på øvrig veilys skal meldes til Laugstol eller på telefon
35 51 61 30.

2. Plassering av hendelse

Velg fra nedtrekksmeny eller skriv inn i feltet
3. Detaljer om saken

Eventuelt bilde

Din nettleser støtter ikke HTML5, Flash, Silverlight, Gears eller BrowserPlus og du får dermed ikke lastet opp filer.

4. Kontaktinformasjon